vrijdag 21 december 2012

Een verwenweek!

Ja, ik zal deze dame altijd iets 'schuldig' zijn. Ik twijfelde ooit of wat ik probeer te maken en knutselen wel goed genoeg is om te delen. Of het wel okee was dat ik mee wou doen aan swaps en dergelijke. Zij haalde me over de streep. En dank zij haar is deze week dus deze week.

Ik hou niet meer van de feestdagen. Vroeger wel. Ik kon zo zot als een achterdeur zijn. Het huis kon niet genoeg 'versierd' zijn. Ik ging naar kerstmarkten, kerstshoppen, ... Nu staat er hier wel iets in huis, maar het heeft er geen lap meer aan zoals we dat zeggen. En ik zorg wel voor pakjes, maar het kerstshoppen kan nu precies ook wel via internet of op gewone plaatsen. Geen kerstmarkten meer. 

En toch deed ik mee aan de Secret Santa. Het resultaat staat hier klaar, maar moet nog geleverd worden. Het is op vrij korte afstand, dus gaan we het eens aan de deur afleveren. Als ik eens een uurtje tijd vind.

En ik kreeg dus ook een Secret Santa pakje. 

Bovendien durfde ik mee te doen aan PIF. Ook via deze weg kreeg ik dus pakjes.

En ook kreeg ik deze week een onverwachts pakje. 

Dames,Dit maakte ik zelf voor mijn vier zonen. Ze vinden elk hun deel over elke dagen in hun kerstpakje.
Het zijn houten doosjes waar ze hun kostbaarheden in kunnen bewaren. Hun naam is er in gebrand.

Deze tekeningen kleurde mijnen jongsten :-).
Het duwtje dat ik nodig had, blijft duwen.
Waarvoor nog eens dank je wel!

Dank je, dank je, dank je! Het is een echte verwenweek geworden!!!! 

3 opmerkingen:

  1. Ik bloos even, ik deed niks bijzonder hoor, soms heeft een mens dat kleine duwtje nodig. Zoals bij dominosteentje, eens het valt stopt het niet meer en het is mooi om naar te kijken!
    Geniet ervan. Kerst mag schijnen in je hart, in er zijn voor de mensen waar je van houd, dat materiele, dat feak en opgeklopte gedoe met overdaad dat hoeft niet, maar gewoon het zijn van lieve mensen rondom jou, dat is wat telt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het lieve kerstkaartje! Nog veel plezier met de cadeautjes!

    BeantwoordenVerwijderen